Weekend Workshop i Gate- og portrettfoto – Lisboa

posted in: Nyheter | 0

Hovedstaden i Portugal blir ofte kalt den kule lillesøsteren til Barcelona, og sammenlignes dessuten med San Francisco,  både storslått, vakker og sjarmerende rufsete. Byen er et lappeteppe av gammelt og nytt, en by med fantastisk sjarm og historie. Med sine smale gater som slynger seg avsted, kule trikkene, grønne parker, vakre plasser og brede bulevarder.

Denne sjarmerende havnebyen er en juvel som bare venter på å bli oppdaget. Lisboa seiler frem som en av Europas mest trendy storbyer og det er ikke uten grunn at flere nordmenn har fått øynene opp for Portugals og sjøfarernes hovedstad. Dette er heller ikke uten grunn en av de hotteste storbyene du bør oppleve

Lisboa er dessuten regnet som en av de billigste storbyene i Vest-Europa.

Workshopen passer for deg som vil lære om portretter, utvikle ditt bildesyn, din evne til komposisjon. Du har litt erfaring og behersker grunnleggende bruk av kamera og bildebehandlingsprogram. Workshopen er både for amatørfotografer med speilreflekskamera eller speilløst systemkamera.

Vi går gjennom tema som: Hvordan finne og planlegge tidspunkt for fotografering av kjente steder der du reiser. Mange reisemål har sine kjente motiver, og hvordan planlegge det optimale tidspunkt for fotografering akkurat der, takle nesten umulige motiver med stor kontrast i lyset. Hvordan få mest mulig ut av portretter – eller mindre grupper – når du ferierer.

Vi besøker gamle historiske bydeler og markeder i Lisboa. Masse flotte motiver. Og mye, mye mer..

Fly ned torsdag 12. mars – og hjem igjen søndag 15. mars eller mandag 16. mars – eller senere – hvis du har lyst til å få med deg mer av Lisboa på egenhånd.

Midten av mars i Lisboa, – kan være som en god slutten av mai i Sør-Norge – 23-25 grader og sol.

Det anbefales absolutt å sette av et par dager til egen fri benyttelse, – gjerne i etterkant av workshop’en.

Bli med oss på en spennende reise samtidig som du løfter bildene dine og får nye fotovenner.

Del gjerne på sosiale medier. Takk.

Lenke til påmelding …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.